Свято Biography Museum “ My Hobbies” and “I Love English в таборі « Веселка » ЗШ I-III ступенів №8

/Files/images/tabr_veselka/den_1/SAM_2707.JPG

31.05.2016 року в пришкільному таборі з денним перебуванням «Веселка» загальноосвітньої школи I-III ступенів №8 Світловодської міської ради мовною групою «LEADER» загону №4 було проведено свято Biography Museum “ My Hobbies” and “I Love English”. Протягом заходу діти розповідали про себе та своє хобі , використовуючи самопрезентації. Всі учасники свята брали участь у віртуальній подорожі англомовними країнами : Канада, Велика Британія, США, Австралія, Шотландія та Ірландія. Вихованці презентували себе як гості з англомовних країн: Гаррі Поттер, Міккі Маус, Шерлок Холмс, Меррі Поппінс та Королева «Elithebeth II».

Свято було проведено вчителем англійської мови Єднєвою М.М. та вихователями Постіл С.В., Михайленко Г.Ю. Діти та гості занурилися в атмосферу культури англомовних країн, їх звичаїв та традицій, удосконалювали мовні навички, отримали море позитиву та задоволення.

/Files/images/tabr_veselka/den_1/SAM_2648.JPG

/Files/images/tabr_veselka/den_1/SAM_2650.JPG /Files/images/tabr_veselka/den_1/SAM_2708.JPG /Files/images/tabr_veselka/den_1/SAM_2720.JPG /Files/images/tabr_veselka/den_1/SAM_2746.JPG /Files/images/tabr_veselka/den_1/SAM_2751.JPG

Адміністрація табору « Веселка»

Кiлькiсть переглядiв: 178