Дзвоник вересневий кличе нас до школи!

Свято Першого дзвоника

Ось і закінчилися останні дні літа, відпочинок позаду. День Знань завітав до шкіл міста. На подвір`ї загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 8 зібралися вчителі, учні та гості! Під звуки фанфар розпочалася урочиста лінійка початку навчального року – Свято Першого дзвоника.

/Files/images/vihovna/svyato_1_dzvonaka_2016/Слайд1.JPG

Найбільш схвильовані головні винуватці свята – першачки. У цьому році шкільна родина прийняла 45 першокласників. Разом зі своїми класоводами Постіл Світланою Дмитрівною та Лобановою Ніною Леонідівною вони вийшли на урочисту лінійку в супроводі випускників.

/Files/images/vihovna/svyato_1_dzvonaka_2016/Слайд2.JPG

/Files/images/vihovna/svyato_1_dzvonaka_2016/Слайд3.JPG

З найкращими побажаннями до учнів звернулася директор школи Омельченко Світлана Миколаївна. Традиційно привітав учнів із Днем Знань селищний голова Бабаченко Анатолій Герасимович, побажала учням успіхів у новому навчальному році представник генерального директора ТДВ «Дніпроенергобудпром» Коваленко Світлана Іванівна .

/Files/images/vihovna/svyato_1_dzvonaka_2016/Слайд5.JPG

Найменших школярів вітали старші учні та батьки. В нашій школі вже стало традицією обсипати першокласників зерном жита-пшениці як символом плідної та клопіткої праці на міцні знання, на довгі й мирні літа.

/Files/images/vihovna/svyato_1_dzvonaka_2016/Слайд4.JPG

Другокласники як вже досвідчені учні, які чудово розуміють, що це таке – бути первачками, привітали малюків з важливим днем у їхньому житті. Свої поради першокласникам висловили й учні 11 класу та вручили їм подарунки.

/Files/images/vihovna/svyato_1_dzvonaka_2016/Слайд6.JPG

Урочиста лінійка закінчилася… Пролунав Перший дзвоник та запросив учнів на Перший урок 2016-2017 навчального року.

/Files/images/vihovna/svyato_1_dzvonaka_2016/Слайд7.JPG

Виховна служба школи

Кiлькiсть переглядiв: 194