Переконлива перемога команди «Власівчанка»

Дівоча футбольна команда ЗШ І-ІІІ ступенів № 8 Світловодської міської ради 17-18 листопада 2016 року взяла участь у Всеукраїнському турнірі, присвяченому пам’яті «Небесної сотні», в м. Львів.

Боротьба за першість була напруженою, нашій команді протистояли серйозні суперники зі Львова, Івано-Франківська, Жовкви, Чернівців та польська команда з м. Кракова. Гравці команд були гарно тренованими, з великим досвідом змагань такого рівня.

В перший день турніру «Власівчанка» програла команді з м. Жовкви з рахунком 1:2, потім обіграла з рахунком 1:0 команду зі Львова, перемогла Краківську команду(3:0), яка брала участь в турнірі поза конкурсом.

Другий день був надзвичайно напруженим та вдалим для команди, дівчата здобули дві переконливі перемоги (2:0 Івано-Франківськ; 3:1 Чернівці). В результаті «Власівчанка» посіла ІІ місце, поступившись команді з м. Жовква (І місце), ІІІ місце зайняла команда зі Львова.

Кращим воротарем названо Дар’ю Чорномаз («Власівчанка»), кращим нападником - Алєксєєву Анну («Власівчанка»).

У турнірі команда «Власівчанка» зарекомендувала себе як перспективна і отримала запрошення до м. Кракова (Польща) на товариські матчі.

Адміністрація школи та гравці щиро вдячні керівництву Світловодського кар’єроуправління за надану матеріальну підтримку команді.

/Files/images/ryabchuk/lvv/fcFUYJaXC_0 (1).jpg

/Files/images/ryabchuk/lvv/kIT4inHuSmE.jpg

/Files/images/ryabchuk/lvv/qoF2gHRg1XY.jpg

/Files/images/ryabchuk/lvv/fcFUYJaXC_0 (1).jpg

/Files/images/ryabchuk/1RW3GOsTHyU.jpg

/Files/images/ryabchuk/lvv/QtZRhcgmYm8.jpg

/Files/images/ryabchuk/lvv/t5hPXDNqhq8.jpg

/Files/images/ryabchuk/lvv/uU54MyKDCjw.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 214