Повернутися до звичайного режиму

День безпечного Інтернету в ЗШ № 8

6 лютого 2018 року у світі відзначається День безпечного Інтернету. Цього року він проходить під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою».

Щоб привернути увагу школярів до загроз, які несе невміння правильно користуватися мережею Інтернет, 6 лютого у загальноосвітній школі І – ІІІ ст. № 8 заступником директора з виховної роботи Макаренко Іриною Валентинівною для учнів 8-9-х класів було проведено тематичний захід «Безпека в Інтернеті: стосується всіх, стосується кожного!».

Мета заходу - формування в учнів стійкої мотивації до дотримання безпечних форм поведінки в мережі Інтернет. Діти дізналися, що день безпечного Інтернету відзначається другого дня другого тижня другого місяця щорічно. Тисячі людей в усьому світі в цей день об’єднуються та беруть участь у різних заходах заради просування ідеї відповідального використання онлайн-технологій та мобільних приладів, особливо дітьми та молоддю. В останні роки ідея онлайн-безпеки еволюціонувала, змінюючи фокус – від створення «безпечного» Інтернету до створення «кращого» Інтернету.

Учні познайомилися з основними небезпеками у світовій мережі, зокрема це можливість розкриття конфіденційної інформації, кіберкомунікативна залежність, сайти агресивної спрямованості, кібербулінг - переслідування дітей і підлітків з використанням цифрових технологій, Інтернет-шахрайство тощо. Переглянувши відеопамятку «Безпечний Інтернет», діти пригадали основні правила безпечної роботи в Інтернет-мережі.

Виховна служба школи

/Files/images/den_bepechn_ntern/P2066036.JPG

/Files/images/den_bepechn_ntern/P2066041.JPG

/Files/images/den_bepechn_ntern/P2066053.JPG

/Files/images/den_bepechn_ntern/P2066056.JPG

/Files/images/den_bepechn_ntern/P2066059.JPG

/Files/images/den_bepechn_ntern/P2066060.JPG

/Files/images/den_bepechn_ntern/P2066062_1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 275