Тиждень безпеки життєдіяльності «Жити цікаво і безпечно» у школі

Відповідно до наказу управління освіти Світловодського міськвиконкому №247 від 15.08.2017 року «Про проведення Тижнів безпеки життєдіяльності в закладах освіти міста», згідно річного плану роботи школи та реалізації основних завдань ЦЗ, з метою закріплення практичних знань, отриманих учнями під час вивчення за навчальними програмами питань з безпеки життєдіяльності цивільного захисту населення, в школі з 16 про 20 квітня пройшов Тиждень безпеки життєдіяльності на тему «Жити цікаво та безпечно».
Тиждень був насичений теоретичними та практичними заходами що викликали жвавий інтерес в учнів і сприяли поглибленню знань та набуттю практичних навичок з ЦЗ. Теоретичні знання учні закріплювали під час проведення міні-лекторіїв, годин спілкування, класних годин, усних журналів, годин корисної інформації, бесід, уроків обережності, прес-оглядів, вікторин, перегляду презентацій, мультфільмів, відеофільмів, пізнавальних та інформаційних хвилинок, а практичні вміння і навички відпрацьовували у формі практичних занять, тестувань, тренінгів, змагань, ігор та уявних подорожей, анкетування.
20 квітня 2018 року в рамках Тижня БЖ пройшов День цивільного захисту. Учнями, педагогічним колективом і обслуговуючим персоналом були відпрацьовані питання оповіщення і збору колективу, дії при виникненні надзвичайних ситуацій. Протягом дня перевірено ланцюг оповіщення постійного складу школи на випадок надзвичайних ситуацій. Всі учні знають план евакуації з приміщення школи. Всі працівники та учні за відведений термін успішно виконали команду «Увага! Всім».

Адміністрація школи
Кiлькiсть переглядiв: 208