ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

/Files/images/tijden_angl_movi/IMG_2954.jpg

З 12 грудня по 18 грудня 2016 року в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 8 проведено Тиждень англійської мови, присвячений офіційному закриттю Року англійської мови в Україні.

Протягом Тижня вчителями англійської мови проведено серію відкритих уроків та низку позакласних заходів, спрямованих на популяризацію вивчення англійської мови, вшанування пам’яті поета та драматурга В. Шекспіра.

Вчитель Загородня Л.О. провела : відкритий урок «Життєвий і творчий шлях В. Шекспіра». ( 6-А клас, 14.12), конкурс розмальовок «Веселий алфавіт», декламування віршів про улюблену іграшку. (2 клас , 13.12), розгадування загадок, фонетичну розминку «Закінчи вірш …» (5 клас, 15.12); підготувала кросворд: «Знайди 10 слів». (3 клас, 12.12), завдання на кмітливість «Приховані слова» ( 5 клас, 15.12), кросворд «Спорт», творчі завдання:«Літературна скринька», «Встанови відповідність» (8 клас,12.12).

/Files/images/tijden_angl_movi/P1016572.JPG

/Files/images/tijden_angl_movi/P1016595.JPG

/Files/images/tijden_angl_movi/P1016596.JPG

Для учнів 4 класів вчителем англійської мови Єднєвою М.М. був проведений відео-лекторій під назвою «William Shakespeare and his life». Учні мали змогу познайомитися з життєвим і творчим шляхом відомого поета та драматурга, в цікавій для них мультиплікаційній формі - з постановками відомого письменника, такими як «Ромео і Джульєтта» та «Гамлет». У День англійської мови 14 грудня 2016 року Єднєва М.М. провела відкритий урок для учнів 5-А класу, присвячений ознайомленню з творчістю В.Шекспіра. Учні ознайомилися з біографією драматурга, прослухали запис сонетів поета у виконанні відомих акторів, самостійно читали деякі твори . Закінчився урок цікавою вікториною.

/Files/images/tijden_angl_movi/iwqp7RYwrrE.jpg

Учитель Стасовська О.В. провела відкритий урок у 1-А класі на тему «My Family. Letters Gg. Hh.» з використанням інтерактивних технологій. Першокласники залюбки вивчали програмовий матеріал, оволодівали англомовною лексикою в ігровій формі, декламували, співали. Позакласний захід «День Шекспіра» продемонстрував артистизм восьмикласників. Всі присутні на святі відчули особливе піднесення, шарм поезії видатного англійця, перегорнули сторінки життєвого та творчого шляху драматурга, переглянули інсценізації уривків з п’єс «Отелло», « Ромео і Джульєтта», уривки з кінофільмів за творами В. Шекспіра.

/Files/images/stasovska_ov/16122016/IMG_2964.jpg

/Files/images/stasovska_ov/16122016/M6kFAshyFH8.jpg

/Files/images/tijden_angl_movi/IMG_2935.JPG

/Files/images/tijden_angl_movi/IMG_2943.JPG

Крупко Т.Г., учитель англійської мови, розпочала Тиждень літературними читаннями, проведеними в усіх класах старшої школи та присвяченими творчості В. Шекспіра. В 11 класі проведено відкритий урок на тему «The Evolution of Gender Roles During the Last Years». Учні мали нагоду коментувати крилаті вислови , висловити власну думку, обговорюючи текст «Еволюція гендерних ролей за останні роки».

/Files/images/tijden_angl_movi/DSC_0071.JPG

/Files/images/tijden_angl_movi/DSC_0053.JPG

/Files/images/tijden_angl_movi/DSC_0061.JPG

Закінчився тиждень декламуванням сонетів В. Шекспіра, виставкою тематичних стіннівок. Він залишив по собі незабутні враження.

Кiлькiсть переглядiв: 237